ກະຊວງສາທາລະນະສຸກ ອອກ ຂໍ້ຕົກລົງ ວ່າດ້ວຍ ການສົ່ງອອກ-ນຳເຂົ້າ ແລະ ສົ່ງຜ່ານອາຫານ ເລກທີ 1166/ສທ, ລົງວັນທີ 21 ມິຖຸນາ 2018 ເພື່ອຄຸ້ມຄອງ, ກວດກາ ແລະ ຕິດຕາມການສົ່ງອອກ-ນຳເຂົ້າ, ນຳເຂົ້າຊົ່ວຄາວ ແລະ ສົ່ງຜ່ານອາຫານ ແລະ ທາດເພີ່ມອາຫານ. ຈຸດປະສົງແມ່ນຮັບປະກັນໃຫ້ອາຫານມີຄຸນນະພາບ, ປອດໄພ ແລະ ມີຄຸນຄ່າທາງດ້ານໂພສະນາການ ແນໃສ່ປົກປ້ອງສຸຂະພາບຂອງຜູ້ບໍລິໂພກ, ທັງເປັນການອຳນວຍຄວາມສະດວກທາງດ້ານການຄ້າອາຫານ.....
ກະລຸນາເຂົ້າອ່ານລາຍລະອຽດຢູ່ ເວບໄຊ໌ ສູນຂໍ້ມູນຂ່າວສານທາງດ້ານການຄ້າກະຊວງອຸດສາຫະກໍາອ່ານ ຫຼື
ກົດນີ້ ເພື່ອດາວໂຫຼດເອກະສານຂໍ້ຕົກລົງວ່າດ້ວຍການສົ່ງອອກ-ນໍາເຂົ້າສົ່ງຜ່ານອາຫານເລກທີ 1166/ສທ, ລົງວັນທີ 21 ມິຖຸນາ 2018
|